Leo Horoscoop: Voorspellingen voor juli 2023

Leo Horoscoop: Voorspellingen voor juli 2023

Een bewogen maand in het vooruitzicht: energieën van de Zon, Mercurius en Venus in het teken van Leeuw.

Hoewel Mars op de 10e het teken Leeuw zal verlaten, belooft deze maand nog steeds veelbewogen te zijn voor jou. De intrede van de Zon, Mercurius en Venus in jouw teken zal je overspoelen met een krachtige golf van energie. Deze hemelse krachten zullen harmonieus samenwerken om jouw zelfvertrouwen te vergroten en de volledige uitdrukking van jouw unieke kwaliteiten naar voren te brengen. Als gevolg hiervan straal je een bijzondere aura uit die natuurlijk de aandacht trekt van de mensen om je heen.

Het is echter cruciaal om tijdens dit zeer gunstige astrologische klimaat een gevoel van mindfulness te behouden met betrekking tot je ego. Hoewel het versterkte zelfvertrouwen krachtig is, is het belangrijk om te voorkomen dat je ego de controle overneemt. Als je ego de overhand krijgt, kunnen er ongunstige resultaten en gespannen relaties ontstaan. Streef in plaats daarvan naar een balans door ontvankelijk en ruimdenkend te zijn. Vermijd de neiging om overdreven defensief te reageren op je eigen ideeën en meningen. Neem de tijd om oprecht naar anderen te luisteren, zelfs als hun standpunten voorzichtig of conservatief lijken. Door deze wijze en inclusieve mindset te omarmen, zul je overvloedige kansen voor persoonlijke groei en evolutie tegenkomen.

De Maan in Leeuw voor juli 2023

De Maan betreedt het teken Leeuw op 1 juli 2023 om 11:33 uur PDT. Dit is een tijd waarin Leeuwen op hun helderst schijnen en waarin iedereen anders kan genieten van hun stralende aanwezigheid. Leeuw is een vuurteken, en de Maan in dit teken wordt geassocieerd met creativiteit, passie en zelfexpressie.

Gedurende deze maand zul je je waarschijnlijk zelfverzekerder en extravert voelen dan normaal. Je bent waarschijnlijk eerder geneigd risico's te nemen en jezelf te laten zien. Dit is een geweldige tijd om je creatieve interesses na te streven of een nieuw project te starten. Je voelt je mogelijk ook meer aangetrokken tot aandacht en lof.

De Maan in Leeuw kan ook een tijd zijn van drama en opwinding. Het is mogelijk dat je betrokken raakt bij een of andere romantische verwikkeling of dat je het middelpunt van de aandacht bent op een sociaal evenement. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de Maan in Leeuw ook een tijd van zelfbewustzijn is. Dit is een tijd om je te richten op je eigen behoeften en te leren van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent.

Hier zijn enkele tips om optimaal gebruik te maken van de Maan in Leeuw in juli 2023:

Wees creatief. De Maan in Leeuw is een geweldige tijd om je creativiteit tot uiting te brengen. Dit kan schilderen, schrijven, dansen of iets anders zijn waarmee je jezelf op een creatieve manier kunt uiten.Neem risico's. De Maan in Leeuw is een tijd om moedig te zijn en risico's te nemen. Als je iets nieuws wilt proberen, is dit het moment om het te doen.Laat jezelf zien. De Maan in Leeuw is een tijd om sociaal te zijn en jezelf te laten zien. Bezoek sociale evenementen, ontmoet nieuwe mensen en leg contacten.Richt je op je eigen behoeften. De Maan in Leeuw is een tijd om je te richten op je eigen behoeften en te leren van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Neem de tijd voor zelfzorg en doe dingen waar je gelukkig van wordt.

Hier zijn enkele belangrijke data om op te letten tijdens de Maan in Leeuw in juli 2023:

1 juli: De Maan betreedt Leeuw om 11:33 uur PDT.5 juli: De Maan is conjunct de Zon om 10:05 uur PDT. Dit is een zonsverduistering, wat een krachtige tijd is voor transformatie.9 juli: De Maan maakt een driehoek met Jupiter om 8:18 uur PDT. Dit is een geluksdag, dus maak gebruik van alle kansen die op je pad komen.13 juli: De Maan staat vierkant op Saturnus om 18:30 uur PDT. Dit kan een uitdagende dag zijn, dus wees geduldig en probeer dingen niet te persoonlijk op te vatten.17 juli: De Maan staat tegenover Uranus om 16:42 uur PDT. Dit kan een dag zijn van onverwachte veranderingen, dus wees voorbereid op alles.21 juli: De Maan betreedt Maagd om 10:35 uur PDT.

De Maan in Leeuw is een tijd om op je helderst te schijnen en je creativiteit te uiten. Het is een tijd om moedig te zijn, risico's te nemen en jezelf te laten zien. Het is ook een tijd om je te richten op je eigen behoeften en te leren van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Maak het meeste van deze maand door de bovenstaande tips te volgen en aandacht te besteden aan de belangrijke data.

De planeten in juli 2023 voor Leeuw

De maand juli is een periode van grote activiteit voor de planeten, met veel belangrijke transits en uitlijningen. Voor Leeuwen is dit een tijd om je te richten op je creativiteit, passie en zelfexpressie. De planeten zullen je ondersteunen op deze gebieden, dus maak er het beste van!

Mercurius

Mercurius, de planeet van communicatie en intellect, zal van 1 juli tot 19 juli in Tweelingen zijn. Dit is een geweldige tijd om te leren, netwerken en socializen. Je zult gemakkelijk contact kunnen maken met anderen en je ideeën kunnen delen.

Van 19 juli tot 4 augustus zal Mercurius in Kreeft zijn. Dit is een meer emotionele tijd voor communicatie. Je kunt gevoeliger zijn voor kritiek en moet voorzichtig zijn met wat je zegt. Dit is echter ook een tijd waarin je contact kunt maken met je intuïtie en je creatieve kant kunt aanspreken.

Venus

Venus, de planeet van liefde en schoonheid, zal van 1 juli tot 22 juli in Kreeft zijn. Dit is een tijd om je te richten op je relaties met familie en vrienden. Je zult zorgzamer en ondersteunender zijn, en je zult op een dieper niveau verbinding kunnen maken met anderen.

Van 22 juli tot 16 augustus zal Venus in Leeuw zijn. Dit is een tijd om je creativiteit en zelfexpressie te vieren. Je zult zelfverzekerder en extravert zijn, en je zult aandacht en bewondering kunnen aantrekken.

Mars

Mars, de planeet van actie en energie, zal van 1 juli tot 20 juli in Ram zijn. Dit is een tijd om actie te ondernemen en je doelen na te streven. Je zult gemotiveerder en gedrevener zijn, en je zult in staat zijn om obstakels te overwinnen.

Van 20 juli tot 27 augustus zal Mars in Stier zijn. Dit is een meer aardse en praktische tijd voor actie. Je zult meer gefocust zijn op het behalen van resultaten en je zult minder geneigd zijn om risico's te nemen.

Jupiter

Jupiter, de planeet van expansie en kansen, zal van 20 juni tot 20 december in Vissen zijn. Dit is een tijd van geweldige mogelijkheden voor Leeuwen. Je zult je horizon kunnen verbreden en nieuwe hoogten kunnen bereiken. Je kunt ook enkele financiële meevallers ervaren.

Saturnus

Saturnus, de planeet van discipline en structuur, zal van 1 juli tot 17 december in Waterman zijn. Dit is een tijd om je te richten op je langetermijndoelen en een sterke basis voor je toekomst op te bouwen. Je kunt ook enkele uitdagingen ervaren tijdens deze periode, maar ze zullen je helpen groeien en volwassen worden.

Uranus

Uranus, de planeet van rebellie en verandering, zal van 7 juli tot 14 december in Stier zijn. Dit is een tijd van onverwachte veranderingen en uitdagingen. Je kunt het gevoel hebben dat je de controle verliest, maar deze veranderingen zijn noodzakelijk voor je groei. Omarm de verandering en sta open voor nieuwe mogelijkheden.

Neptunus

Neptunus, de planeet van dromen en illusies, zal van 19 april tot 25 december in Vissen zijn. Dit is een tijd om je spirituele kant te verkennen en in contact te komen met je intuïtie. Je kunt ook enige verwarring en onzekerheid ervaren tijdens deze periode, maar het is belangrijk om te vertrouwen op je innerlijke leiding.

Pluto

Pluto, de planeet van transformatie, zal van 24 januari 2023 tot 18 november 2024 in Steenbok zijn. Dit is een tijd van diepe transformatie voor Leeuwen. Je kunt gedwongen worden om je schaduwkant onder ogen te zien en oude patronen los te laten. Deze transformatie zal echter uiteindelijk leiden tot je spirituele groei.

————————

Horoscoop voor augustus 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor september 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor oktober 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Read Next

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Cookie Policy