Horoscopul Leu: Previziuni Luna August 2023

Horoscopul Leu: Previziuni Luna August 2023

TRIUMFANTA APARIȚIE A LEO: GĂRZUITĂ DE STRĂLUCITOAREA INFLUENȚĂ A SOARELUI

În dansul cereștii dintre Taur și Leu, acolo unde disonanțele se ciocnesc, este Leul cel care triumfă, așezat ferm pe scaunul șoferului. Ghidat de strălucitoarea influență a Soarelui în semnul tău, ești îndemnat să-ți îndrepți privirea spre înălțimi și departe, să nu cedezi în căutarea măreției. Lumea privește spre tine, iar responsabilitatea ta este să nu-i dezamăgești. Abordează cu încredere inclinația naturală către logică și inteligență, căci acestea sunt prietenii tăi de nădejde în călătoria aceasta. Cu fiecare pas, posedă o abilitate nativă de a înainta, capturând oportunitățile pe măsură ce apar, chiar fără intenție conștientă. Misiunea ta depășește triumful personal; este, de asemenea, să aduci liniște celor cu minți mai conservatoare. În ciuda complexităților care pot apărea înaintea ta, abordează provocările cu entuziasm neclintit. În aceste încercări se ascund semințele creșterii și transformării, așteptând să fie îngrijite de spiritul tău de neînfrânt. Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, energiile cerești se schimbă odată cu transferul lui Marte în Balanță, dăruindu-ți asistența mult dorită, ce va fi primită cu căldură.

Cu toate acestea, în mijlocul simfoniei cerești, o umbră planează sub forma lui Venus în Leu. Pe măsură ce Venus începe călătoria sa retrogradă, nu este un prevestitor al nenorocului, dar având în vedere sensibilitatea și preocuparea ta sporite, este recomandabil să avansezi cu prudență. Evită tentația de a forța lucrurile sau de a împinge împotriva curentului. În schimb, predă-te fluxului ritmurilor cosmice, așteptând cu răbdare restabilirea clarității și coerenței. Ai încredere că în timpul potrivit, armonia divină se va reînnoi. În timp ce te-ai bucurat de euforie și de succesul bogat al ultimelor săptămâni, acum valurile incertitudinii îți învăluie calea. În chestiunile inimii, relațiile tale romantice pot traversa o perioadă de turbulență și îndoieli. Este firesc să te simți tentat să exerciți control sau să manipulezi situația, crezând că vei obține efectele dorite. Cu toate acestea, înțelepciunea te îndeamnă să rezisti astfel de impulsuri. Pentru ca adevărata creștere și înțelegere să înflorească, abordează acest moment ca o ocazie de a-ți analiza cele mai adânci emoții și dorințe. Uită-te în interior, înțelege-te profund pe tine și relațiile tale și permite acestei introspecții să te călăuzească către o conexiune mai profundă.

Amintește-ți că, în mijlocul incertitudinilor și provocărilor, deții forța necesară pentru a naviga în curentele cosmice. Ai încredere în înțelepciunea ta interioară, găsește alinare în ghidajul ceresc și știe că, pe măsură ce cerurile se schimbă și se realiniază, și calea ta va deveni mai limpede. Îmbrățișează această etapă transformatoare, căci ea ascunde cheia pentru a debloca potențialul tău cel mai înalt și adâncimile profunde ale iubirii și împlinirii.

Luna în august pentru Leu

Luna în august 2023 va fi în semnul Leului pentru două zile, între 16 și 18 august. Aceasta este o perioadă în care Leii pot străluci și își pot exprima talentele și personalitatea unică. De asemenea, este un timp potrivit pentru a fi creativi și a lua riscuri.

Luna Nouă în Leu, pe 16 august, este momentul ideal pentru a-ți stabili obiective noi și a începe din nou. În această perioadă poți accesa încrederea și carisma ta naturală de Leu. S-ar putea să te simți și inspirat să creezi ceva nou, cum ar fi o operă de artă, o piesă muzicală sau o nouă aventură în afaceri.

Luna Plină în Leu, pe 30 august, este o ocazie de a sărbători realizările tale și de a te bucura de atenția reflectoarelor. Acesta este momentul când poți să lași să strălucească culorile adevărate ale Leului din tine. În această perioadă, s-ar putea să te simți mai generos și dornic să oferi celor din jur.

În ansamblu, Luna în Leu în august 2023 este un timp pentru Leii de a-și îmbrățișa steaua interioară și de a-și lăsa lumina să strălucească puternic. Este o perioadă potrivită pentru creativitate, asumarea riscurilor și sărbătorirea talentelor și personalității tale unice.

Iată ce pot face Leii pentru a profita la maximum de Luna în Leu în august 2023:

Stabilește obiective noi și începe cu încredere din nou.

Creează ceva nou, cum ar fi o operă de artă, o piesă muzicală sau o nouă aventură în afaceri.

Accesează încrederea și carisma ta naturală de Leu.

Fii mai creativ și asumă mai multe riscuri.

Sărbătorește-ți realizările și lasă să strălucească culorile adevărate ale Leului din tine.

Fii mai generos și dăruiește celor din jur.

Planetele în august pentru Leu

În august 2023, mai multe planete vor fi poziționate în diferite părți ale cerului pentru semnul zodiacal Leu. Iată mișcările și pozițiile notabile ale planetelor pentru Leu în această perioadă:

SOARELE

Soarele este planeta guvernatoare a Leului și va fi în Leu în cea mai mare parte a lunii august. Aceasta înseamnă că ziua ta de naștere se încadrează în această perioadă și este momentul reîntoarcerii sale solare, marcând începutul noului an astrologic pentru tine.

MERCUR

Mercur, planeta comunicării și a intelectului, va fi în Leu până pe 11 august, după care va trece în Fecioară. În timpul prezenței sale în Leu, Mercur amplifică exprimarea ta de sine și creativitatea. Este un moment potrivit pentru a-ți împărtăși ideile și a te implica în activități intelectual stimulante.

VENUS

Venus, planeta iubirii și a frumuseții, va fi în Fecioară în timpul lunii august. Cu toate acestea, pe 17 august, Venus se va muta în Leu, aducând accent pe romantism, iubire de sine și creativitate. Această perioadă poate fi favorabilă pentru Leii din punct de vedere al relațiilor, proiectelor artistice și farmecului personal.

MARTE

Marte, planeta energiei și a acțiunii, va fi în Rac în august. Aceasta semnifică o fază mai introspectivă și emoțională. S-ar putea să te simți motivat să îți îngrijești eu-l interior, să te concentrezi pe problemele de acasă și de familie și să cauți securitate emoțională.

JUPITER

Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, va fi în Vărsător în întreaga lună august. Pentru Leii, această poziție indică oportunități de creștere și învățare prin conexiuni sociale, networking și implicare în comunitate. Este un moment potrivit pentru a-ți lărgi orizonturile și a explora idei noi.

SATURN

Saturn, planeta disciplinelor și a structurii, va fi în Vărsător alături de Jupiter. Influentele lui Saturn pot aduce stabilitate, perseverență și un sentiment de responsabilitate. Te încurajează să îți stabilești obiective pe termen lung și să lucrezi cu dăruire pentru a le atinge.

URANUS, NEPTUN ȘI PLUTO

Uranus rămâne în Taur, Neptun în Pești și Pluto în Capricorn pe tot parcursul lunii august. Aceste planete se află relativ departe de poziția Leului în zodiac. Cu toate acestea, energiile lor pot avea influențe subtile asupra vieții tale, mai ales dacă formează aspecte semnificative cu harta ta natală.

————————

Horoscopul: previziuni luna August 2023

Ariesului - Taurului - Gemenilor - Racului - Leu  - Fecioarei - Balantei - Scorpionului - Sagetatorului - Capricornului - Varsatorului - Pestelui

————————

Horoscopul: previziuni luna Septembrie 2023

Ariesului - Taurului - Gemenilor - Racului - Leu - Fecioarei - Balantei - Scorpionului - Sagetatorului - Capricornului - Varsatorului - Pestelui

————————

Horoscopul: previziuni luna Octombrie 2023

Ariesului - Taurului - Gemenilor - Racului - Leu  - Fecioarei - Balantei -  Scorpionului  -  Sagetatorului  -  Capricornului  - Varsatorului  -  Pestelui

————————

Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions