Horoskop Vädur Juli 2023

Horoskop Vädur Juli 2023

OMFAMNANDE GLÄDJE OCH NJUTNING: SPÄNNANDE UTSIKTER FÖR VÄDUR NÄR VENUS RESIDERAR I LEJON

OMFAMNANDE GLÄDJE OCH NJUTNING: SPÄNNANDE UTSIKTER FÖR VÄDUR NÄR VENUS RESIDERAR I LEJON

För Vädur innebär denna månad spännande möjligheter när Venus fortsätter att befinna sig i Lejon. Det är en tid då du är besluten att prioritera självreflektion och självförverkligande. Ditt huvudfokus är att omfamna glädje och njutning och se till att offra dig själv under den brännande sommarsolen är helt uteslutet. Du längtar efter en förändring i ditt tankesätt, och var lugn, det är precis vad du kommer att uppnå.

När Merkurius övergår till Lejonet för med sig en våg av briljanta möjligheter till nöje och fritid. Dessa himmelska energier tjänar till att stärka dina vänskapsrelationer och lovar en rad underbara stunder och potentialen för fantastiska möten under hela månaden. Det är dock viktigt att erkänna att det också finns mindre glada energier i spel. Trots din beslutsamhet att avstå från tankar på dina planer verkar vissa detaljer kräva din uppmärksamhet.

De attacker eller komplikationer som kanske har mörkat dina tidigare veckor avtar nu och tillåter dig att dra värdefulla insikter och dra meningsfulla slutsatser från dessa erfarenheter. Denna månad är du besluten att harmonisera kärlek med ambition och strävar efter att förena dina innersta önskningar med dina strävanden. Med Venus som smyckar Lejons domän kan du vara säker på att du är på väg att uppnå dina mål.

MÅNEN I VÄDUR FÖR JULI 2023

Månen går in i Vädurens tecken den 13 juli 2023 kl. 22:22 PST. Detta är en tid för Vädur att fokusera på sina personliga mål, sin självständighet och sina ledaregenskaper. Väduren är ett eldtecken, och Månen i detta tecken förknippas med mod, handling och självsäkerhet.

Under denna månad kan du känna dig mer impulsiv och drivande än vanligt. Du kan vara mer benägen att ta risker och sträva efter det du vill ha. Du kan också vara mer självsäker och mindre benägen att backa inför en utmaning.

Månen i Väduren kan också vara en tid av rastlöshet eller otålighet. Du kan känna att du behöver göra något, vad som helst, för att hålla dig sysselsatt. Det är viktigt att hitta hälsosamma sätt att kanalisera din energi under denna tid.

Här är några tips för att göra det mesta av Månen i Väduren i juli 2023:

  • Sätt upp några nya mål för dig själv. Vad vill du uppnå under de kommande månaderna eller åren?
  • Ta några risker. Var inte rädd att kliva utanför din komfortzon och prova något nytt.
  • Var mer självsäker. Tala för dig själv och var inte rädd att ta kommandot.
  • Lita på din intuition. Din magkänsla brukar ha rätt, så lyssna på den.
  • Träna regelbundet. Träning är ett bra sätt att släppa ut överskottsenergi och fokusera på dina mål.
  • Tillbringa tid med vänner och familj. Social samvaro är viktigt för Väduren, så se till att ta tid för människorna som betyder något för dig.

Här är några av de viktiga datumen att hålla koll på under Månen i Väduren i juli 2023:

  • 13 juli: Månen går in i Vädurens tecken kl. 22:22 PST.
  • 16 juli: Månen trigon Mars kl. 02:53 PST. Detta är en kraftfull tid för att agera och sträva efter dina mål.
  • 20 juli: Månen i kvadratur mot Saturnus kl. 10:55 PST. Det kan vara en tid av begränsningar eller känsla av att vara iklämd. Var tålmodig och undvik att hamna i argument.
  • 23 juli: Månen går in i Oxens tecken kl. 10:14 PST.

Månen i Väduren är en tid att fokusera på dina personliga mål, din självständighet och dina ledaregenskaper. Det är en tid att vara modig, självsäker och lita på din intuition. Ta tillvara på denna månad genom att sätta upp nya mål, ta några risker och tillbringa tid med de människor som betyder något för dig.

PLANETERNA I JULI 2023 FÖR VÄDUR

Månaden juli är en tid av stor aktivitet för planeterna, med många viktiga övergångar och konstellationer som äger rum. För Vädur är detta en tid att fokusera på din personliga tillväxt, din självständighet och dina ledaregenskaper. Planeterna kommer att stödja dig inom dessa områden, så dra nytta av det!

Merkurius:

Merkurius, kommunikationens och intellektets planet, kommer att vara i Tvillingarna från den 1 juli till den 19 juli. Detta är en utmärkt tid för lärande, nätverkande och umgänge. Du kommer enkelt kunna ansluta med andra och dela dina idéer.

Från den 19 juli till den 4 augusti kommer Merkurius att vara i Kräftan. Detta är en mer emotionell tid för kommunikation. Du kan vara mer känslig för kritik och behöva vara försiktig med vad du säger. Detta är emellertid också en tid då du kan koppla upp dig med din intuition och ta tillvara på din kreativa sida.

Venus:

Venus, kärlekens och skönhetens planet, kommer att vara i Kräftan från den 1 juli till den 22 juli. Detta är en tid att fokusera på dina relationer med familj och vänner. Du kommer vara mer omtänksam och stöttande, och du kommer kunna skapa djupare band med andra.

Från den 22 juli till den 16 augusti kommer Venus att vara i Lejon. Detta är en tid att fira din kreativitet och självuttryck. Du kommer vara mer självsäker och utåtriktad, och du kommer kunna dra till dig uppmärksamhet och beundran.

Mars:

Mars, handlingens och energins planet, kommer att vara i Oxen från den 20 juli till den 27 augusti. Detta är en mer jordnära och praktisk tid för handling. Du kommer vara mer fokuserad på att uppnå resultat och mindre benägen att ta risker.

Jupiter:

Jupiter, expansionens och möjligheternas planet, kommer att vara i Fiskarna från den 20 juni till den 20 december. Detta är en tid av stora möjligheter för Vädur. Du kommer kunna vidga dina vyer och nå nya höjder. Du kan även uppleva ekonomiska framgångar.

Saturnus:Saturnus, disciplinens och strukturens planet, kommer att vara i Vattumannen från den 1 juli till den 17 december. Detta är en tid att fokusera på dina långsiktiga mål och bygga en stark grund för din framtid. Du kan också stöta på utmaningar under denna tid, men de kommer hjälpa dig att växa och mogna.

Uranus:

Uranus, rebellens och förändringens planet, kommer att vara i Oxen från den 7 juli till den 14 december. Detta är en tid av oväntade förändringar och utmaningar. Du kan känna att du tappar kontrollen, men dessa förändringar är nödvändiga för din tillväxt. Omfamna förändringen och var öppen för nya möjligheter.

Neptunus:

Neptunus, drömmarnas och illusionernas planet, kommer att vara i Fiskarna från den 19 april till den 25 december. Detta är en tid att utforska din andliga sida och ansluta med din intuition. Du kan också uppleva viss förvirring och osäkerhet under denna tid, men det är viktigt att lita på din inre vägledning.

Pluto:

Pluto, transformationens planet, kommer att vara i Stenbocken från den 24 januari 2023 till den 18 november 2024. Detta är en tid av djup transformation för Vädur. Du kan bli tvungen att konfrontera ditt skuggsida och släppa gamla mönster. Dock kommer denna transformation i slutändan leda till din andliga tillväxt.

Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions