Kräftans horoskop: Augusti 2023 förutsägelser.

Kräftans horoskop: Augusti 2023 förutsägelser.

Att omfamna uppvaknandet: Kräftans resa mot möjligheter och förvandling.

När Kräftan gradvis vaknar upp till de möjligheter som ligger framför, sker en storslagen transformation. Dina medfödda talanger börjar stråla, och lyser upp din väg till framgång. Lycka är intimt förknippad med din förmåga att göra rätt val vid rätt tillfälle. Om du önskar det, kommer universum att ställa sig i givakt för att ge dig de resurser som behövs för att berika ditt liv med överflödande välbefinnande och oöverträffad komfort. Det märkliga med denna resa är att dina nära och kära intuitivt tar initiativet att stödja dig, utan att ens behöva be om det. Deras oavbrutna tro på dina förmågor och oavbrutna engagemang blir den drivande kraften bakom dina prestationer. Omgiven av ett nätverk av individer som har förmågan att förvandla dina drömmar till konkreta verkligheter, finner du dig själv omgiven av en harmonisk och kraftfull miljö.

Men mitt i detta idylliska klimat kan du undra om det finns en hake, ett dolt hinder som kan undergräva din framsteg. Svaret ligger i den gåtfulla närvaron av Pluto i Stenbocken, som för närvarande befinner sig i retrograd rörelse. Även om allt verkar utvecklas gynnsamt, uppmanar denna himmelska konfiguration dig att hysa onödiga bekymmer och oro. Men frukta inte, för den här månaden ger försäkran om att inga obehagliga överraskningar ska uppstå. Allt är bra, och universum är allierat med dig.

Dessutom skänker Venus, den himmelska inkarnationen av kärlek och begär, ditt liv med sin förtrollande närvaro. När hon upplyser din väg infuserar hennes strålenergi din varelse med en oemotståndlig sexappeal. Din aura avger ett förtrollande glow som obehindrat fångar uppmärksamheten och beundran hos andra. Under Venus' välvilliga inflytande blir dina begär mer glödande, mer krävande. Den här månaden vägrar du att nöja dig med mediokerhet; du strävar efter ingenting annat än det bästa som livet har att erbjuda.

Det är dock viktigt att inse att inte alla kanske omedelbart förstår djupet av dina ambitioner. Oavsett om det är din make eller dina kollegor, kan det ta lite tid för dem att fullt ut förstå intensiteten av din drivkraft och beslutsamhet. I ansiktet av sådana utmaningar är det avgörande att du inte ger upp. Förbli resolut och fast i att förfölja dina drömmar, för de är värda varje uns av ansträngning och tålamod.

Omfamna de kosmiska energier som omger dig, kära Kräftan, och låt dem driva dig framåt på din extraordinära resa. Lita på den väg som uppenbarar sig för dig, med vetskap om att dina nära och kära, universum och din egen oemotståndliga ande arbetar i perfekt harmoni för att manifestera det liv du ser framför dig.


Månen i augusti för Kräftan

Månen i augusti för Kräftan är en tid för introspektion, reflektion och emotionell helande. Kräftan är ett stjärntecken som är känt för sin känslighet, intuition och emotionella djup. I denna månad kommer månen att vara i Kräftan under de första två veckorna, vilket kommer att förstärka dessa egenskaper. Du kan känna dig mer känslomässig än vanligt, och du kan vara mer i kontakt med din inre värld. Detta är en bra tid att spendera tid ensam, att skriva dagbok och att meditera. Det är också en bra tid att connecta med ditt inre barn och att läka några emotionella sår från din past.

Fullmånen i Vattumannen den 1 augusti kommer att vara en tid för kulmination för dessa ansträngningar. Du kan nå en major milstolpe i din personliga tillväxt, eller så kan du helt enkelt känna en känsla av tillfredsställelse med framstegen du har gjort. Detta är en bra tid att fira dina prestationer och att sätta nya mål för dig själv.

Nymånen i Jungfrun den 27 augusti kommer att markera början på en ny cykel för dig. Detta är en tid att släppa taget om några gamla mönster eller övertygelser som inte längre tjänar dig. Det är också en tid att fokusera på din hälsa och att göra positiva förändringar i din livsstil. Månen i Jungfrun är ett tecken på helande och rening, så du kan förvänta dig att uppleva en viss inre transformation under denna tid.

Sammantaget är månen i augusti för Kräftan en tid för tillväxt, förändring och transformation. Du kommer att utmanas att kliva utanför din komfortzon och att omfamna nya erfarenheter. Men om du är villig att lägga ner arbetet, kommer du att belönas med stor personlig tillväxt.

Hur månen i augusti kan påverka Kräftor:

Kräftor är vanligtvis intuitiva och medkännande, och månen i augusti kan hjälpa dig att ansluta dig till din inre visdom och använda den för att vägleda dina karriärval. Du kan bli mer attraherad av arbete som tillåter dig att hjälpa andra, eller du kan vara mer intresserad av att sträva efter en kreativ eller konstnärlig karriär.

Hälsa: Månen i augusti kan också ha en positiv inverkan på Kräftors hälsa. Du kan vara mer motiverad att äta hälsosamma livsmedel och att träna, och du kan också vara mer i kontakt med din kropps behov. Du kan också vara mer benägen att söka alternativa former av healing, såsom akupunktur eller massageterapi.**

Relationer: Månen i augusti kan också medföra positiva förändringar i Kräftors relationer. Du kan vara mer öppen och kommunikativ med dina nära och kära, och du kan också vara mer villig att kompromissa och att förlåta. Du kan också vara mer attraherad av människor som är emotionellt intelligenta och förståeliga.**

Personlig tillväxt: Månen i augusti är en tid för personlig tillväxt och transformation. Du kan vara mer introspektiv och reflekterande under denna tid, och du kan också vara mer öppen för nya erfarenheter. Du kan också vara mer villig att möta dina rädslor och att övervinna dina utmaningar.**

Om du är en Kräft uppmuntrar jag dig att använda energin från månen i augusti till din fördel. Detta är en tid att fokusera på dina mål, att förbättra din hälsa och att stärka dina relationer. Det är också en tid att släppa taget om några gamla bagage och att omfamna nya början.

Ytterligare tips för Kräftor under månen i augusti:

 • Spendera tid ensam. Detta är en bra tid att ta lite tid för dig själv, att skriva dagbok och att meditera. Det är också en bra tid att connecta med ditt inre barn och att läka några emotionella sår från din past.
 • Connecta med din intuition. Månen i Kräftan är en tid att vara mer i kontakt med din intuition. Var uppmärksam på dina magkänslor och följ din inre vägledning.
 • Surround dig med positiva människor. Människorna du spenderar tid med har en stor inverkan på ditt humör och dina energinivåer. Se till att omge dig med positiva människor som stöder din tillväxt och dina mål.
 • Ta hand om din hälsa. Månen i Kräftan är en tid att fokusera på din hälsa. Se till att äta hälsosamma livsmedel, att träna regelbundet och att få tillräckligt med sömn.
 • Var tålmodig och snäll mot dig själv. Förändring tar tid. Bli inte besviken om du inte ser resultat omedelbart. Fortsätt bara att arbeta hårt och du kommer så småningom att nå dina mål.


Planeterna i augusti för Kräftan

Planeterna i augusti för Kräftan kommer att röra sig genom en mängd olika tecken, vilket kommer att ha en rad effekter på ditt liv. Här är en kort översikt över vad du kan förvänta dig:

Merkurius

 • Merkurius kommer att vara i Leo från den 1 augusti till den 16 augusti, och sedan i Virgo från den 17 augusti till den 30 augusti. När Merkurius är i Leo kommer du att vara mer utåtriktad och expressiv. Du kommer också att vara mer kreativ och passionerad om dina idéer. När Merkurius är i Virgo kommer du att vara mer analytisk och detaljorienterad. Du kommer också att vara mer fokuserad på ditt arbete och dina mål.

Venus

 • Venus kommer att vara i Kräftan från den 1 augusti till den 21 augusti, och sedan i Leo från den 22 augusti till den 16 september. När Venus är i Kräftan kommer du att vara mer emotionell och intuitiv. Du kommer också att vara mer omhändertagande och omtänksam mot andra. När Venus är i Leo kommer du att vara mer utåtriktad och expressiv. Du kommer också att vara mer kreativ och passionerad i dina relationer.

Mars

 • Mars kommer att vara i Oxen från den 1 augusti till den 20 augusti, och sedan i Tvillingarna från den 21 augusti till den 14 september. När Mars är i Oxen kommer du att vara mer fokuserad på dina materiella ägodelar och din fysiska komfort. Du kommer också att vara mer beslutsam och ihärdig i att uppnå dina mål. När Mars är i Tvillingarna kommer du att vara mer kommunikativ och social. Du kommer också att vara mer nyfiken och intellektuellt stimulerad.

Jupiter

 • Jupiter kommer att vara i Väduren från den 10 maj till den 28 oktober. När Jupiter är i Väduren kommer du att vara mer äventyrlig och modig. Du kommer också att vara mer optimistisk och självsäker i dina förmågor.

Saturn

 • Saturnus kommer att vara i Vattumannen från den 21 mars till den 23 juli, och sedan i Stenbocken från den 24 juli till den 17 december. När Saturnus är i Vattumannen kommer du att vara mer oberoende och fritänkande. Du kommer också att vara mer fokuserad på social rättvisa och humanitära ändamål. När Saturnus är i Stenbocken kommer du att vara mer praktisk och realistisk. Du kommer också att vara mer fokuserad på din karriär och din ekonomiska säkerhet.

Uranus

 • Uranus kommer att vara i Oxen från den 15 april till 2026. När Uranus är i Oxen kommer du att vara mer oberoende och okonventionell. Du kommer också att vara mer intresserad av nya teknologier och innovativa idéer.

Neptun

 • Neptunus kommer att vara i Fiskarna från den 18 februari 2023 till den 14 december 2025. När Neptunus är i Fiskarna kommer du att vara mer intuitiv och andlig. Du kommer också att vara mer kreativ och fantasifull.

Pluto

 • Pluto kommer att vara i Stenbocken från den 24 januari 2008 till den 18 november 2024. När Pluto är i Stenbocken kommer du att vara mer transformativ och transformational. Du kommer också att vara mer fokuserad på din karriär och din makt.

Sammantaget kommer planeterna i augusti för Kräftan att röra sig genom en mängd olika tecken, vilket kommer att ha en rad effekter på ditt liv. Du kan förvänta dig att uppleva några förändringar och utmaningar, men du kommer också att ha möjlighet att växa och lära. Genom att vara uppmärksam på planeterna och deras rörelser kan du använda denna tid till din fördel och skapa positiv förändring i ditt liv.

Tips för Kräftor under augusti månad:

 • Var öppen för nya upplevelser och var inte rädd att kliva utanför din komfortzon. Planeterna uppmuntrar dig att expandera dina vyer och prova nya saker. Det kan innebära att resa till nya platser, träffa nya människor eller helt enkelt prova nya aktiviteter.
 • Var mer kommunikativ och uttrycksfull. Planeterna lyfter fram vikten av kommunikation för Kräftor i denna månad. Se till att du är tydlig och direkt med dina nära och kära, och var inte rädd att dela dina tankar och känslor.
 • Fokusera på dina mål och drömmar. Planeterna uppmuntrar Kräftor att sätta upp mål och arbeta för att uppnå dem. Detta är en bra tid att göra en plan för framtiden och börja ta steg mot dina drömmar.
 • Var tålmodig och envis. Planeterna påminner Kräftor om att det tar tid att uppnå något av värde. Blir inte besviken om du inte ser resultat omedelbart. Fortsätt bara att arbeta hårt och du kommer så småningom att nå dina mål.
 • Njut av resan!
Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions