Horoscoop van de Kreeft: voorspelling september 2023

Horoscoop van de Kreeft: voorspelling september 2023

Voor degenen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Kreeft, ligt de weg naar vooruitgang in het koesteren en cultiveren van betekenisvolle relaties. Deze verbindingen spelen een cruciale rol bij het leiden van jou in de juiste richting. Vanaf de 5e is het echter essentieel om niet toe te geven aan overmatige paniek als je een lichte vertraging opmerkt in je inspanningen.

Deze vertraging kan worden toegeschreven aan de retrograde beweging van de planeten en de dynamische bewegingen van Jupiter. In plaats van je bezig te houden met hypothetische ongelukken, grijp je deze kans aan om de banden die je al hebt opgebouwd te versterken. Neem even de tijd om de mogelijkheden die zich aan je presenteren te overdenken en recente gebeurtenissen te overpeinzen. Onthoud dat het van het grootste belang is om je vastberadenheid niet gemakkelijk op te geven in het gezicht van uitdagingen. Waarom vraag je je misschien af? Omdat de ontstemmende invloed van Mars je deze maand de kracht geeft om de controle over je omstandigheden te nemen. Vermijd daarom in de val van wanhoop te vallen en behoud standvastigheid terwijl je geduldig wacht op het herstel van de normaliteit.

Temidden van deze hemelse dynamiek moedigt Venus, de planeet van liefde en schoonheid, je aan om je unieke talenten en vaardigheden te tonen. Het dringt erop aan dat je je niet laat meeslepen door vluchtige emoties die je kunnen afleiden van je ware doel. Helaas kunnen door de onharmonieuze aspecten veroorzaakt door Mars, de beoogde positieve effecten van het tonen van je vaardigheden mogelijk averechts werken. Om jezelf hiertegen te beschermen, is het van vitaal belang om matiging te betrachten en jezelf niet te overbelasten. Blijf in plaats daarvan trouw aan je authentieke zelf en laat je ware kwaliteiten naar voren komen. Door gegrond te blijven en authentiek te blijven, kun je deze hemelse energieën met gratie navigeren en ervoor zorgen dat je acties in lijn zijn met je langetermijndoelen.

DE MAAN IN SEPTEMBER VOOR KREEFT

De nieuwe maan in Maagd is een tijd om nieuwe doelen en intenties te stellen. Kreeften staan bekend om hun praktische en georganiseerde aard, dus deze maanfase is een goed moment om je te richten op je carrière of andere gebieden van je leven die structuur vereisen. Je kunt je ook gemotiveerder en productiever voelen tijdens deze periode.

De volle maan in Vissen is een tijd voor introspectie en spirituele groei. Kreeften zijn van nature intuïtief en medelevend, dus deze maanfase zal deze eigenschappen versterken. Je voelt je misschien aangetrokken tot creatieve bezigheden of activiteiten die je in contact brengen met je innerlijke zelf. Dit is ook een goede tijd om je dromen en visies te verkennen, omdat ze belangrijke inzichten voor je kunnen bevatten.

De nieuwe maan in Weegschaal is een tijd voor nieuwe beginnen en frisse starts. Kreeften staan bekend om hun emotionele gevoeligheid, dus deze maanfase kan wat oude gevoelens of herinneringen naar boven brengen. Het is echter ook een tijd om het verleden los te laten en je te richten op het heden. Dit is een goed moment om nieuwe doelen en intenties voor jezelf te stellen en ernaar te streven ze te bereiken.

Over het algemeen is de maan in september voor Kreeft een tijd voor reflectie, groei en verandering. Kreeften zijn van nature ontvankelijk voor de energie van de maan, dus deze maanfasen kunnen vooral krachtig zijn voor hen. Gebruik deze tijd om in contact te komen met je innerlijke zelf, nieuwe doelen te stellen en fris te beginnen.

Aanvullende dingen om in gedachten te houden tijdens deze periode:

Wees bewust van je emoties. De volle maan in Vissen kan sterke emoties oproepen, dus het is belangrijk om bewust te zijn van je reacties. Als je je overweldigd voelt, neem dan wat tijd voor jezelf om te ontspannen en tot rust te komen.

Vertrouw op je intuïtie. Kreeften zijn van nature intuïtief, dus dit is een goed moment om te vertrouwen op je instinct. Als je het gevoel hebt dat er iets mis is, let er dan op.
Wees open voor verandering. De nieuwe maan in Weegschaal is een tijd voor nieuwe beginnen, dus wees open voor verandering. Dit kan betekenen dat je nieuwe vrienden maakt, een nieuwe baan begint of naar een nieuwe plek verhuist.

Zorg voor jezelf. Kreeften staan bekend om hun zorgzame aard, dus zorg ervoor dat je goed voor jezelf zorgt tijdens deze periode. Neem de tijd voor zelfzorgactiviteiten, zoals meditatie, yoga of tijd doorbrengen in de natuur.

De Planeten in september voor Kreeft (Zon)

De Zon gaat de Leeuw binnen, wat voor Kreeft een tijd van creativiteit en zelfexpressie is. Je zult mogelijk meer geïnteresseerd zijn in het nastreven van je passies en het maken van een verschil in de wereld gedurende deze tijd. Dit is een geweldige tijd om een nieuw creatief project te starten of een leiderschapsrol op je te nemen. Je kunt je ook zelfverzekerder en assertiever voelen tijdens deze periode.

Merkcurius

Merkcurius gaat retrograde in Maagd, wat een tijd van verwarring en misverstanden kan zijn. Het is het beste om tijdens deze periode geen belangrijke beslissingen te nemen. Dit kan echter ook een tijd van introspectie en reflectie zijn. Je krijgt mogelijk de kans om oude ideeën of projecten te heroverwegen en ze in een nieuw licht te zien.

Venus

Venus betreedt Weegschaal, wat voor Kreeft een tijd van liefde en harmonie is. Je voelt mogelijk meer aantrekkingskracht tot mensen die gebalanceerd en harmonieus zijn. Dit is een uitstekende tijd om bestaande relaties te verdiepen of nieuwe te beginnen. Je kunt je tijdens deze periode ook meer interesseren voor kunst, schoonheid en muziek.

Mars

Mars gaat de Leeuw binnen, wat voor Kreeft een tijd van passie en actie betekent. Je zult mogelijk meer gemotiveerd zijn om risico's te nemen en je doelen na te streven gedurende deze tijd. Dit is een geweldige tijd om een nieuw project te starten of jezelf buiten je comfortzone te duwen. Je kunt je ook fysiek actiever voelen tijdens deze periode.

Jupiter

Jupiter gaat Ram binnen, wat een tijd van expansie en groei is voor Kreeft. Je kunt optimistischer en avontuurlijker zijn gedurende deze periode. Dit is een geweldige tijd om nieuwe doelen te stellen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je kunt je ook meer interesseren voor reizen en exploratie tijdens deze tijd.

Over het algemeen is september 2023 een tijd van creativiteit, passie en groei voor Kreeft. Je zult mogelijk meer geïnteresseerd zijn in het nastreven van je passies, het maken van een verschil in de wereld en het nemen van risico's gedurende deze tijd. Dit is een geweldige kans om buiten je comfortzone te stappen en nieuwe dingen uit te proberen.

————————

Horoscoop voor september 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor oktober 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Horoscoop voor November 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions