Horoscoop van de Maagd: voorspelling september 2023

Horoscoop van de Maagd: voorspelling september 2023

IN BALANS: STEUN VAN STIER EN MAAGD VOOR GROEI EN SUCCES

Deze maand zul je, in tegenstelling tot wat degenen onder het teken Maagd geloven, ontdekken dat je over alle benodigde hulpbronnen beschikt om een leven te leiden dat zowel comfortabeler als gemakkelijker is. De gecombineerde energieën van Stier en Maagd zijn in jouw voordeel uitgelijnd en ondersteunen actief jouw groei, waardoor het pad naar succes wordt geplaveid. Mercurius, de planeet van communicatie en intellect, schenkt jou het geschenk van inzicht, waardoor je dingen helder en nauwkeurig kunt zien.

Het roept je op om jouw aangeboren vermogens te erkennen en aan te boren en moedigt je aan om ze ten volle te benutten. Als je ervoor kiest om dit perspectief te omarmen, heb je het vermogen om het verloop van gebeurtenissen die zich voor je ontvouwen te transformeren. Maar hoe, vraag je je misschien af? Door de talloze kansen te grijpen die op je pad komen, zonder kostbare tijd te verspillen aan existentiële vraagstukken! Als er zorgen zijn die op je geest wegen met betrekking tot de soepele voortgang van jouw inspanningen, neem dan troost in de wetenschap dat de dingen geleidelijk zullen verbeteren naarmate de tijd verstrijkt.

Naarmate de maand vordert, kun je merken dat je geconfronteerd wordt met de terugkeer van onaangename herinneringen, wat diepgaande introspectie teweegbrengt. Tijdens deze momenten trek je je instinctief terug uit de externe wereld en zoek je troost in de veilige haven van jouw eigen gedachten. Het is echter belangrijk om te beseffen dat dergelijke herinneringen slechts vluchtige momenten zijn in het grote weefsel van het leven. Wees gerust dat jouw relaties, ondanks de tijdelijke turbulentie, hun stabiliteit en evenwicht zullen hervinden. De blijvende overblijfselen van het verleden, inclusief grieven en teleurstellingen, zullen geleidelijk in de vergetelheid raken en ruimte maken voor hernieuwd optimisme en hoop. In de tussentijd sta jezelf toe om opnieuw te genieten van de eenvoudige vreugde van een oprechte glimlach en koester het onwankelbare vertrouwen in jouw eigen vermogen om de uitdagingen die voor je liggen, aan te pakken.

De Maan in september voor Maagd
De Maan zal op de volgende data in september 2023 in het teken van Maagd staan:

6-7 september: Nieuwe Maan in Maagd

10 september: Volle Maan in Vissen

23-24 september: Nieuwe Maan in Weegschaal

Maagd is een aardeteken en wordt geassocieerd met praktisch denken, analyse en dienstbaarheid. De Maan in Maagd kan gevoelens van perfectionisme, zelftwijfel en bezorgdheid naar boven brengen. Maar het kan ook een periode van grote productiviteit en focus zijn.

Tijdens de Nieuwe Maan in Maagd kun je geïnspireerd worden om nieuwe doelen te stellen of veranderingen in je leven aan te brengen. Dit is een goede tijd om georganiseerd te worden en aan je doelen te werken. De Volle Maan in Vissen kan emotionele vraagstukken naar boven brengen, maar het kan ook een tijd van grote creativiteit en mededogen zijn.

De Nieuwe Maan in Weegschaal aan het einde van de maand kan evenwicht en harmonie in je leven brengen. Dit is een goede tijd om contact te maken met anderen en aan je relaties te werken.

Over het algemeen kan de Maan in Maagd in september een tijd van productiviteit, focus en zelfverbetering zijn. Maar het is belangrijk om je neiging tot overdenken en piekeren in de gaten te houden. Als je jezelf overweldigd voelt, neem dan wat tijd voor jezelf om te ontspannen en te ontstressen.

Hier zijn enkele tips om het meeste uit de Maan in Maagd in september te halen:

Stel nieuwe doelen of breng veranderingen in je leven aan.

Word georganiseerd en begin aan je doelen te werken.

Let op je neiging tot overdenken en piekeren.

Neem wat tijd voor jezelf om te ontspannen en te ontstressen.

Maak verbinding met anderen en werk aan je relaties.

Wees creatief en mededogend.

Vind evenwicht en harmonie in je leven.

De Planeten in september voor Maagd
Mercurius

zal in Maagd staan van 9 september tot 2 oktober. Mercurius is jouw heersende planeet, dus dit is een tijd waarin je je kunt richten op je communicatievaardigheden, mentale behendigheid en leervermogen.

Venus

zal in Maagd staan van 4 tot 29 september. Venus is de planeet van liefde, schoonheid en harmonie. Wanneer Venus in Maagd staat, ben je misschien meer gefocust op werk en productiviteit dan op je sociale leven. Toch kun je nog steeds manieren vinden om van jezelf te genieten en contact te maken met anderen.

Mars

zal in Weegschaal staan van 1 september tot 25 oktober. Mars is de planeet van actie en energie. Wanneer Mars in Weegschaal staat, ben je misschien meer gericht op samenwerking en compromissen dan op concurrentie en agressie. Dit kan een goede tijd zijn om aan je relaties te werken en manieren te vinden om je persoonlijke en professionele leven in balans te brengen.

Jupiter

zal in Ram staan van 10 mei tot 28 oktober. Jupiter is de planeet van expansie en kansen. Wanneer Jupiter in Ram staat, ben je misschien meer geneigd om risico's te nemen en je dromen na te jagen. Dit kan een periode van grote groei en succes zijn.

Saturnus

zal in Waterman staan van 17 december 2020 tot 7 maart 2023. Saturnus is de planeet van discipline en structuur. Wanneer Saturnus in Waterman staat, ben je misschien meer gefocust op je carrière en sociale status. Dit kan een tijd van hard werken en verantwoordelijkheid zijn, maar het kan ook een periode van grote prestaties zijn.

Let op: Mercurius zal retrograde staan van 9 september tot 2 oktober. Dit betekent dat communicatie uitdagend kan zijn en je je misschien meer vergeetachtig of ongeorganiseerd voelt dan normaal. Het is belangrijk om geduldig te zijn en dingen langzamer aan te pakken tijdens deze periode.

Over het algemeen kunnen de planeten in Maagd in september 2023 je helpen je te richten op werk, productiviteit en relaties. Je kunt ook meer interesse hebben in leren en groeien tijdens deze periode. Maar wees je bewust van de uitdagingen die Mercurius retrograde met zich mee kan brengen.

Hier zijn enkele tips om het meeste uit de planeten in Maagd in september te halen:
Richt je op je communicatievaardigheden. Dit is een geweldige tijd om een communicatiecursus te volgen, te oefenen met spreken in het openbaar of aan je schrijfvaardigheden te werken.
Leer iets nieuws. Volg een cursus, lees een boek of bekijk een documentaire over een onderwerp dat je interesseert.

Breng tijd door met geliefden. Maagd is een teken dat gericht is op dienstbaarheid, dus zorg ervoor dat je tijd neemt voor jezelf en de mensen om wie je geeft.
Wees geduldig. Mercurius retrograde kan uitdagend zijn, dus het is belangrijk om geduldig te zijn met jezelf en anderen tijdens deze periode.

————————

Horoscoop voor september 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor oktober 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Horoscoop voor November 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions