Horoscoop van de Leeuw: voorspelling augustus 2023

Horoscoop van de Leeuw: voorspelling augustus 2023

DE TRIOMFANTE OPKOMST VAN LEO: GELEID DOOR DE STRALENDE INVLOED VAN DE ZON

n de hemelse dans van Stier en Leeuw, waar dissonanten elkaar ontmoeten, komt Leo als de overwinnaar naar voren, zelfverzekerd in de bestuurdersstoel. Geleid door de stralende invloed van de Zon in jouw teken, word je aangespoord om je blik hoog en ver te richten en nooit te wankelen in je streven naar grootsheid. De wereld kijkt naar jou en het is jouw verantwoordelijkheid om hen niet teleur te stellen. Omarm je natuurlijke neiging naar logica en intelligentie, want zij zijn je trouwe metgezellen op deze reis. Met elke stap bezit je een aangeboren vermogen om vooruit te gaan, kansen te grijpen wanneer ze zich voordoen, zelfs zonder bewuste intentie. Jouw missie reikt verder dan persoonlijk succes; het is ook om geruststelling te bieden aan degenen met meer conservatieve geesten. Ondanks de complexiteiten die zich voor je kunnen ontvouwen, sta uitdagingen vol enthousiasme tegemoet. In deze beproevingen liggen de kiemen van groei en transformatie, wachtend om gekoesterd te worden door jouw ontembare geest. Naarmate de maand ten einde loopt, verschuiven de hemelse energieën met de overgang van Mars naar Weegschaal, wat je de broodnodige hulp zal bieden die warm ontvangen zal worden.

Echter, te midden van de hemelse symfonie werpt een schaduw zich op in de vorm van Venus in Leeuw. Terwijl Venus aan haar retrograde reis begint, is het geen voorbode van een ramp, maar gezien jouw verhoogde gevoeligheid en bezorgdheid is het raadzaam om met voorzichtigheid te handelen. Vermijd de verleiding om dingen te forceren of tegen de stroom in te duwen. In plaats daarvan, geef je over aan het komen en gaan van kosmische ritmes, geduldig wachtend op het herstel van helderheid en samenhang. Vertrouw erop dat mettertijd de goddelijke harmonie zal worden hersteld. Terwijl je hebt gebaad in euforie en overvloedig succes in de afgelopen weken, spoelen nu de getijden van onzekerheid over je pad. In zaken van het hart kunnen je romantische relaties een periode van turbulentie en twijfel doorgaan. Het is natuurlijk om de verleiding te voelen om controle uit te oefenen of de situatie te manipuleren, in de overtuiging dat dit de gewenste effecten zal opleveren. Echter, wijsheid roept je op om dergelijke impulsen te weerstaan. Voor ware groei en begrip om te bloeien, omarm dit moment als een gelegenheid om je diepste emoties en verlangens onder de loep te nemen. Kijk naar binnen, krijg een diepgaand begrip van jezelf en je relaties, en laat deze introspectie je leiden naar een diepere verbinding.

Onthoud, te midden van de onzekerheden en uitdagingen, bezit je de kracht om door de kosmische stromingen te navigeren. Vertrouw op je innerlijke wijsheid, vind troost in de hemelse begeleiding en weet dat naarmate de hemellichamen verschuiven en opnieuw uitlijnen, ook jouw pad duidelijker zal worden. Omarm deze transformerende fase, want het draagt de sleutel tot het ontsluiten van jouw hoogste potentieel en de diepgaande diepten van liefde en vervulling.

De Maan in augustus voor Leo

In augustus 2023 zal de Maan gedurende twee dagen in het teken van Leo staan, van 16 tot 18 augustus. Dit is een tijd voor Leos om te schitteren en hun unieke talenten en persoonlijkheid te uiten. Het is ook een tijd om creatief te zijn en risico's te nemen.

De Nieuwe Maan in Leo op 16 augustus is een uitstekende tijd om nieuwe doelen te stellen en fris te beginnen. Dit is een moment waarop je kunt putten uit je natuurlijke Leo zelfvertrouwen en charisma. Je voelt je wellicht ook geïnspireerd om iets nieuws te creëren, zoals een kunstwerk, een muziekstuk of een nieuw zakelijk avontuur.

De Volle Maan in Leo op 30 augustus is een tijd om je prestaties te vieren en te stralen in de schijnwerpers. Dit is een moment waarop je je ware Leo-kleuren kunt laten zien. Tijdens deze periode voel je je wellicht ook vrijgeviger en guller.

Al met al is de Maan in Leo in augustus 2023 een tijd voor Leos om hun innerlijke ster te omarmen en hun licht helder te laten schijnen. Dit is een tijd om creatief te zijn, risico's te nemen en je unieke talenten en persoonlijkheid te vieren.

Dingen die Leos kunnen doen om optimaal gebruik te maken van de Maan in Leo in augustus 2023:

Nieuwe doelen stellen en fris beginnen.

Iets nieuws creëren, zoals een kunstwerk, een muziekstuk of een nieuw zakelijk avontuur.

Putten uit je natuurlijke Leo zelfvertrouwen en charisma.

Creatiever zijn en meer risico's nemen.

Je prestaties vieren en je ware Leo-kleuren laten zien.

Guller en vrijgeviger zijn.

De planeten in augustus voor Leo

In augustus 2023 zullen verschillende planeten zich in verschillende delen van de hemel bevinden voor het sterrenbeeld Leo. Hier zijn de opvallende planetenbewegingen en posities voor Leo gedurende die tijd:

ZON‍

De Zon is de heersende planeet voor Leo en zal gedurende het grootste deel van augustus in Leo staan. Dit betekent dat je verjaardag binnen deze periode valt en het is je zonne-terugkeer, waarmee het begin van je nieuwe astrologische jaar wordt gemarkeerd.

MERKUR‍

Merkur, de planeet van communicatie en intellect, zal in Leo staan tot 11 augustus, waarna het in Maagd zal bewegen. Terwijl het in Leo is, bevordert Mercurius je zelfexpressie en creativiteit. Het is een goede tijd om je ideeën te delen en deel te nemen aan intellectueel stimulerende activiteiten.

VENUS‍

Venus, de planeet van liefde en schoonheid, zal in augustus in Maagd zijn. Echter, op 17 augustus beweegt Venus naar Leo, wat de nadruk legt op romantiek, zelfliefde en creativiteit. Deze periode kan gunstig zijn voor Leo-individuen op het gebied van relaties, artistieke ondernemingen en persoonlijke charme.

MARS‍

Mars, de planeet van energie en actie, zal in augustus in Kreeft zijn. Dit duidt op een meer introspectieve en emotionele fase. Je voelt je misschien gemotiveerd om je innerlijke zelf te koesteren, je te richten op thuis- en gezinsaangelegenheden en emotionele zekerheid te vinden.

JUPITER‍

Jupiter, de planeet van expansie en overvloed, zal gedurende augustus in Waterman zijn. Voor Leo-individuen geeft deze plaatsing kansen op groei en leren door sociale verbindingen, netwerken en betrokkenheid bij de gemeenschap. Het is een tijd om je horizon te verbreden en nieuwe ideeën te verkennen.

SATURN

‍Saturnus, de planeet van discipline en structuur, zal samen met Jupiter in Waterman staan. De invloed van Saturnus kan stabiliteit, doorzettingsvermogen en een gevoel van verantwoordelijkheid brengen. Het moedigt je aan om langetermijndoelen te stellen en er hard aan te werken om ze te bereiken.

URANUS, NEPTUNE EN PLUTO‍

Uranus blijft in Stier, Neptunus in Vissen en Pluto in Steenbok gedurende augustus. Deze planeten staan relatief ver van Leo in termen van zodiakaal standpunt. Toch kunnen hun energieën nog steeds subtiele invloeden hebben op je leven, vooral als ze belangrijke aspecten vormen met je geboortehoroscoop."

————————

Horoscoop voor augustus 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor september 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor oktober 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions