Horoscoop van de Vissen: voorspelling augustus 2023

Horoscoop van de Vissen: voorspelling augustus 2023

EVOLUEREND IN EEN PRACHTIGE EN HARMONIEUZE SFEER: DE VOORTDURENDE REIS VAN VISSEN

Het teken van Vissen vervolgt zijn reis, evoluerend binnen een prachtige en harmonieuze sfeer. De hemelse dans van Uranus en Jupiter is nog steeds aan de gang, en hun gezamenlijke invloed is erop gericht om je succes en groei te bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd de behoud van je eerdere prestaties waarborgen. Deze hemelse samenwerking schenkt je een opmerkelijke kans om opkomende mogelijkheden te grijpen, zonder je zorgen te hoeven maken over negatieve gevolgen. Bovendien biedt de immer standvastige Saturnus je zijn gave van tijd, waardoor je de nodige ruimte hebt om je taken en inspanningen effectief te volbrengen.

Desalniettemin, terwijl je door de kosmische getijden navigeert, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en waakzaam te blijven voor een hemelse tegenstelling tussen Mars en Mercurius, die momenteel plaatsvindt in het sterrenbeeld Maagd. Deze uitlijning heeft het potentieel om onnodige verstoringen in je leven te veroorzaken. Het is van vitaal belang dat je je bewust bent van eventuele neigingen tot overmatige ontmoediging of voorbarige vluchten. Om het maximale voordeel te halen uit deze hemelse interactie, is het cruciaal om te streven naar een evenwichtige aanpak. Weersta de verleiding om je capaciteiten te overschatten, want ze zijn niet grenzeloos. Wanneer je geconfronteerd wordt met oplopende spanningen en uitdagingen, gun jezelf dan de genade van een welverdiende pauze en trek je tijdelijk terug uit de intensiteit. Bovendien is het wijs om je niet te laten verstrikt raken in argumenten of geschillen die kunnen ontstaan in je interacties en gesprekken.

Op dit moment kan je houding een zekere mate van afstandelijkheid uitstralen, wat subtiel kan wijzen op een gebrek aan vastberadenheid en toewijding. Dit zou potentieel onverwachte reacties kunnen veroorzaken en vonken kunnen doen overslaan in interacties met anderen. Echter, je bezit de kracht om jezelf uit dergelijke situaties te sturen. Hoe vraag je je misschien af? Door bewust je focus te verleggen naar de positieve facetten van het leven in plaats van te fixeren op vermeende beperkingen. Het omarmen van een positieve kijk en het verwelkomen van het optimisme dat je omringt, zal je helpen onnodige conflicten te vermijden en een meer harmonieus bestaan te cultiveren.

DE MAAN IN AUGUSTUS VOOR VISSEN

Op 30 augustus 2023 zal de Maan in Vissen staan, wat de tweede volle maan van augustus is. Deze volle maan staat ook bekend als de Blauwe Maan en het is een supermaan, wat betekent dat hij groter en helderder is dan normaal.

Voor Vissen kan deze volle maan een tijd zijn van diepe introspectie en spirituele groei. Je voelt mogelijk de drang om je innerlijke wereld te verkennen en in contact te komen met je intuïtie. Dit is een goed moment om intenties voor de toekomst te stellen en afscheid te nemen van alles wat je niet langer dient.

De Blauwe Maan in Vissen kan ook een tijd van verhoogde emoties zijn. Je kunt gevoeliger en medelevender zijn dan normaal. Dit is een goed moment om anderen te steunen en hulp aan te bieden. Het is ook een goed moment om aan zelfzorg te doen en tijd voor jezelf te nemen.

Over het algemeen is de Blauwe Maan in Vissen een krachtige tijd voor Vissen. Het is een periode om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en om los te laten wat je tegenhoudt. Dit is een tijd van groot potentieel voor groei en transformatie.

TIPS VOOR VISSEN TIJDENS DE BLAUWE MAAN IN AUGUSTUS 2023:

Breng wat tijd door in de natuur.

Mediteer of doe aan andere vormen van spirituele oefeningen.

Schrijf in een dagboek over je gedachten en gevoelens.

Breng tijd door met geliefden.

Doe iets waarvan je geniet.

Zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als emotioneel.

De Blauwe Maan in Vissen is een tijd om je creativiteit en compassie aan te boren. Het is een tijd om het verleden los te laten en de toekomst te omarmen. Het is een tijd om te helen en te groeien.

DE PLANETEN IN AUGUSTUS VOOR VISSEN

In augustus 2023 zullen verschillende planeten zich in verschillende posities aan de hemel bevinden, wat van invloed zal zijn op alle sterrenbeelden, inclusief Vissen. Hier zijn de belangrijkste planeetbewegingen voor Vissen in augustus 2023:

JUPITER IN WATERMAN

Jupiter, de planeet van expansie en geluk, zal gedurende augustus 2023 in Waterman staan. Waterman vertegenwoordigt het 12e huis voor Vissen, wat staat voor spirituele groei, eenzaamheid en het onderbewuste. Deze uitlijning kan je intuïtie en innerlijke groei versterken. Het is een gunstige tijd voor introspectie en het verkennen van je spirituele pad.

URANUS IN STIER

Uranus zal zijn doortocht door Stier voortzetten, wat jouw 5e huis van creativiteit, zelfexpressie en romantiek is. Deze plaatsing kan onverwachte veranderingen en kansen met zich meebrengen op het gebied van creatieve projecten, hobby's en romantische relaties. Het is een tijd om je unieke ideeën te omarmen en innovatieve ondernemingen na te streven.

NEPTUNE IN VISSEN

Neptunus, jouw heersende planeet, zal gedurende augustus 2023 in Vissen blijven. Deze langdurige doortocht versterkt je verbeeldingskracht, intuïtie en spirituele verbinding. Het is echter essentieel om met beide benen op de grond te blijven staan en vluchtgedrag te vermijden. Het is een gunstige periode voor artistieke expressie, spirituele oefeningen en het verkennen van je dromen en aspiraties.

SATURNUS RETROGRADE IN WATERMAN

Saturnus, de planeet van discipline en structuur, zal gedurende augustus 2023 in retrograde beweging zijn in Waterman. Aangezien Waterman jouw 12e huis vertegenwoordigt, spoort deze periode je aan om je spirituele overtuigingen te herzien, je langetermijndoelen te evalueren en eventuele verborgen angsten of beperkingen onder ogen te zien. Het is een tijd om te reflecteren en noodzakelijke aanpassingen te maken om je ambities in lijn te brengen met je hogere doel.

MARS IN TWEELINGEN

Mars, de planeet van energie en actie, zal in Tweelingen staan, jouw 3e huis van communicatie, intellect en kortdurende reizen. Deze plaatsing geeft energie aan je mentale inspanningen, moedigt effectieve communicatie aan en bevordert netwerken. Het is een uitstekende tijd om te leren, ideeën uit te wisselen en projecten na te streven die mentale behendigheid vereisen.

————————

Horoscoop voor augustus 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor september 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor oktober 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions