Horoscoop van de Vissen: voorspelling september 2023

Horoscoop van de Vissen: voorspelling september 2023

Omgaan met tegenstrijdige invloeden: Mercurius en de Zon in Maagd voor Vissen individuen

Pisces-individuen hebben uitgebreide training ondergaan in een omgeving die persoonlijke groei en ontwikkeling bevordert. Als Pisces zul je echter te maken krijgen met tegenstrijdige invloeden van Mercurius en de Zon in Maagd, wat zorgvuldige navigatie kan vereisen. Het is cruciaal om complicaties te vermijden en de verleiding te weerstaan om keuzes uitsluitend te baseren op de meningen van anderen. Neem in plaats daarvan de tijd om elke uitdaging bewust te analyseren. Door zorgvuldig te analyseren, zul je een reservoir van onaangeboorde potentieel ontdekken dat je initiële overtuigingen overstijgt.

Gedurende deze maand ligt je succes in je vermogen om je verlangens levendig te definiëren en effectief aan anderen te communiceren. Jouw intrinsiek boeiende aard brengt niet alleen jouw eigen gedachten tot leven, maar ook die van anderen om je heen. Het is belangrijk op te merken dat je collega's misschien moe worden van het wachten op je acties of beslissingen. Daarom zal een kleine daad van vriendelijkheid of oprechte woorden oprecht worden gewaardeerd, omdat het jouw overweging en toewijding laat zien. Zelfs als je soms het gevoel hebt dat je inspanningen onopgemerkt blijven of futiel lijken, is het belangrijk te onthouden dat ze diepgaande betekenis hebben voor de gemiddelde persoon.

Samenvattend, als Pisces ben je goed voorbereid door je training voor persoonlijke groei. Bij het omgaan met de tegenstrijdige invloeden van Mercurius en de Zon in Maagd is het cruciaal om uitdagingen direct aan te gaan en niet te worden beïnvloed door de meningen van anderen. Investeer in plaats daarvan tijd en moeite in doordachte analyse, waardoor het enorme potentieel binnenin jou wordt onthuld. Deze maand wordt succes bereikt door je verlangens duidelijk te definiëren en effectief te communiceren met anderen. Jouw boeiende aard heeft de kracht om anderen te inspireren, maar wees bedachtzaam over hun verwachtingen en toon waardering voor hun geduld. Ondanks eventuele twijfels hebben jouw acties en woorden een diepgaande betekenis voor anderen.

De Maan in september voor Vissen

De Maan in september voor Vissen zal vol zijn op 10 september 2023. Deze volle maan zal in jouw teken staan, wat betekent dat het een zeer krachtige tijd voor je zal zijn. Je zult je bijzonder intuïtief en creatief voelen, en je kunt belangrijke inzichten krijgen over jezelf en je leven. Dit is een goed moment om nieuwe projecten te starten of stappen te zetten om je doelen te bereiken.

De volle maan zal ook conjunct Uranus staan, de planeet van onverwachte verandering. Dit betekent dat er mogelijk wat onverwachte gebeurtenissen kunnen plaatsvinden in je leven gedurende deze tijd. Deze veranderingen zijn echter niet per se negatief. Ze kunnen kansen bieden voor groei en transformatie.

Al met al is de volle maan in Vissen in september een tijd van groot potentieel voor Vissen. Je wordt opgeroepen om in contact te komen met je intuïtie en creativiteit, en om verandering te omarmen. Dit is een tijd van nieuwe beginnen en het nemen van risico's.

Hier zijn enkele specifieke dingen die je kunt doen om het meeste uit de volle maan in Vissen te halen:

Besteed wat tijd aan journaling of meditatie. Dit zal je helpen om contact te maken met je intuïtie en duidelijkheid te krijgen over je doelen.

Wees creatief. Dit kan schilderen, schrijven, dansen of iets anders zijn waarmee je je innerlijke zelf kunt uiten.

Sta open voor verandering. Weersta de onverwachte gebeurtenissen die op je pad kunnen komen niet. Zie ze in plaats daarvan als kansen voor groei.

Vertrouw op je intuïtie. Dit is een tijd waarin je intuïtie bijzonder sterk is. Dus als je een voorgevoel hebt over iets, volg het dan!

De volle maan in Vissen is een krachtige tijd voor Vissen. Maak er het beste van door in contact te komen met je intuïtie, verandering te omarmen en je hart te volgen.

Hier zijn enkele aanvullende dingen om in gedachten te houden tijdens deze tijd:

De volle maan zal ook in je tweede huis van geld staan, dus je kunt wat financiële druk voelen. Dit is echter ook een tijd om naar nieuwe manieren te zoeken om inkomen te genereren.

De volle maan zal tegenover Mercurius staan, die retrograde is in Weegschaal. Dit kan communicatie-uitdagingen creëren, dus wees bedachtzaam in hoe je jezelf uitdrukt.

Al met al is september een uitdagende maand voor Vissen, maar het kan ook een tijd zijn van grote groei en transformatie. Als je gecentreerd en gefocust kunt blijven, kun je sterker en zelfbewuster uit deze maand tevoorschijn komen dan ooit tevoren.

Wat betreft de planeten in september voor Vissen in 2023, zijn er enkele verschillen.

Hier zijn de planeten in september voor Vissen in 2023:
Zon:

Maagd (23 september - 23 oktober)

Maan:

Steenbok (1-3 september) → Waterman (4-6 september) → Vissen (7-9 september) → Ram (10-12 september) → Stier (13-15 september) → Tweelingen (16-18 september) → Kreeft (19-21 september) → Leeuw (22-24 september) → Maagd (25-27 september) → Weegschaal (28-30 september)

Mercurius:

Leeuw (1-5 september) → Maagd (6-9 september) → Weegschaal (10-29 september) → Schorpioen (30 september)

Venus:

Leeuw (1-29 september) → Maagd (30 september)

Mars:

Tweelingen (1-21 september) → Kreeft (22-30 september)

Jupiter:

Vissen (1-28 september) → Ram (29-30 september)

Saturnus:

Waterman (1-29 september) → Steenbok (30 september)

Uranus:

Stier (1-30 september)

Neptunus:

Vissen (1-30 september)

Pluto:

Steenbok (1-30 september)

Zoals je kunt zien, zullen de Zon, Mercurius, Venus en Mars allemaal direct bewegen tijdens september 2023. Dit betekent dat er minder vertragingen, verwarring en miscommunicatie zullen zijn. Echter, dit kan ook betekenen dat er minder kansen zijn voor reflectie, introspectie en diepe genezing.

Als je een Vissen bent, zul je je tijdens september 2023 waarschijnlijk meer gegrond en praktisch voelen dan normaal. Je kunt ook meer interesse hebben in materiële en fysieke zaken. Dit is een goed moment om je te concentreren op je doelen en ernaar toe te werken om ze te bereiken.

Over het algemeen kan september 2023 een productievere en succesvollere maand zijn voor Vissen. Als je gefocust en gemotiveerd kunt blijven, kun je in deze maand veel bereiken.

————————

Horoscoop voor september 2023

Ram - Stier - Tweelingen - Kreeft - Leeuw- Maagd - Weegschaal - Schorpioen - Boogschutter - Steenbok - Waterman - Vissen

————————

Horoscoop voor oktober 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Horoscoop voor November 2023

Ram  -  Stier  -  Tweelingen  -  Kreeft  -  Leeuw-  Maagd  -  Weegschaal -  Schorpioen -  Boogschutter  -  Steenbok -  Waterman -  Vissen

————————

Privacy Policy Cookie Policy Terms and Conditions